Zaalhuur

In onze kerk staat Jezus en de Bijbel centraal. Ons kerkgebouw is het middelpunt van zondagse erediensten. Voor activiteiten op andere momenten in de week is ons gebouw (of enkele zalen) te huur voor mensen buiten onze gemeente. Onze zalen zijn uitstekend geschikt voor lezingen, vergaderingen, presentaties of concerten (grote kerkzaal). De Commissie van Beheer hanteert het beleid dat het gebouw alleen beschikbaar wordt gesteld voor activiteiten die niet in strijd zijn met onze geloofsovertuiging of met activiteiten in onze gemeente.

Personen, organisaties of verenigingen die een of meer zalen van Het Baken willen huren voor een feestelijke bijeenkomst, rouwdienst of een vergadering, kunnen telefonisch contact opnemen met de kerkmeester of een e-mail sturen. Kijk vooraf even op de agenda op de website of de ruimte beschikbaar is. Indien gewenst, kan er gebruik worden gemaakt van de keuken en/of soosruimte. Bij verhuur van de kerkzaal zijn het orgel en piano exclusief. Dit kan separaat worden gehuurd inclusief de benodigde audio- en video apparatuur (geluidsinstallatie, beamer).

Tarieven

Ruimte per dagdeelPrijs
Gehele kerk € 750
Kerkzaal € 250
Orgel / piano incl. audio en video apparatuur € 150
Grote vergaderruimte € 75
Keuken / hal € 100
Soosruimte incl. gebruik bar en spelattributen € 200
Personeel € 25 per uur
Statafels € 15
Koffie/thee € 1,50 per stuk

Het spreekt voor zich dat de gehuurde ruimtes weer netjes worden achter gelaten, evenals de keuken en de toiletruimten. Bij het beschadigen van het interieur of de inventaris kan de kerkmeester aanspraak maken op een vergoeding van deze kosten. Bij (langdurige) verhuur zal een verhuurcontract worden opgesteld. Voor ideële instellingen worden aparte prijzen gehanteerd. Voor reserveringen of meer informatie kunt u een e-mail sturen aan Rijnout Sluiter.