Piano

Nord Piano 2

Ontdek de magie van de Nord Piano 2, een eersteklas digitaal piano-instrument dat niet alleen professionele musici aanspreekt, maar ook bijdraagt aan de verrijking van onze erediensten en speciale samenkomsten.

Over de Nord Piano 2

De Nord Piano 2 staat bekend om zijn ongeëvenaarde geluidskwaliteit, realistische klankweergave en veelzijdige speelmogelijkheden. Met zijn geavanceerde technologieën en hoogwaardige pianosamples biedt de Nord Piano 2 een ervaring die dicht bij het bespelen van een akoestische piano komt. Deze compacte stagepiano heeft 88 gewogen hammer action-toetsen aan boord. De meegeleverde pedalen bieden extra intuïtieve controle en mogelijkheden.

Toepassingen en gelegenheden

  • Kerkdiensten: Verrijkt onze erediensten met de prachtige klanken van de Nord Piano 2.
  • Speciale Samenkomsten: Of het nu gaat om bruiloften, doopdiensten, of andere bijzondere gelegenheden, de Nord Piano 2 voegt een vleugje elegantie toe aan elke samenkomst.
  • Muzikale Optredens: Voor muzikanten binnen en buiten onze gemeenschap biedt de Nord Piano 2 een uitstekende gelegenheid om hun talent te laten schitteren tijdens live optredens.

 Huurinformatie

Wil je de Nord Piano 2 huren voor een specifieke gelegenheid? Neem contact met ons op voor beschikbaarheid, tarieven en reserveringen. Graag via de kerkmeester per email : kerkmeester@ngkhetbaken.nl.